Kunne du tænke dig at blive SPONSOR FOR:

BK Vitus Odder / Header

Odders lokale bokseklub i 50 år.


Kære Lokalvirksomhed.

Vi skriver på vegne af Bokseklubben Vitus Odder, en ambitiøs og dedikeret bokseklub, som omfatter et hold på ca. 50 medlemmer, hvor der er 5 kampboksere, samt pt. 4 diplom boksere.

Og som i år holder et stort 50-års jubilæumsstævne, i Spektrum i Odder,

D. 21 september 2024.

Vi søger sponsoraftaler, med virksomheder, der ønsker at støtte vores klub og bidrage til udviklingen af boksning i lokalområdet.


Bokseklubben Vitus Odder har et ønske om at fremme interessen for boksning og give vores medlemmer mulighed for at udvikle deres færdigheder inden for sporten. Vi brander os som en meget social klub som forstærker sammenhold, og vi viser det meget gerne via opslag på vores sociale medier.

Vi søger sponsoraftaler for at styrke vores evne til at deltage i turneringer og stævner på højeste niveau, forbedre vores faciliteter og træningsmuligheder samt sikre, at vores medlemmer har adgang til de bedst mulige betingelser for at opnå deres individuelle mål.

Dette er til for at støtte vores mål om i den nærmere fremtid at kunne investere i vores egen boksering, da vi har klare ambitioner om af afholde vores egne lokale stævner, og på den måde styrke vores aftryk i lokalområdet.

Vi i BK Vitus Odder ser stor mulighed for at i, som lokal virksomhed, kan være med til at støtte foreningsidrætten i Odder, samtidig med at få en unik mulighed for promovering.

Bokseklubben Vitus Odder er en centralt liggende bokseklub, og har til huse i Odder Fitnesscenters lokaler på Højgårdsvej 9.

Vi kan tilbyde jer en række fordele, herunder synliggørelse på vores klubtrøjer og reklameskilte. Under vores arrangementer, eksponering på vores sociale medier og hjemmeside.

Ved stævner, vil der også være mulighed for at sponsorerer de individuelle kampe, hvor kampsponsor vil blive nævnt ved annoncering af kampen, samt i kampprogrammet, og på alle stævnematerialer.

Sponsorpakker:

 HovedsponsorGuld SponsorHjerte SponsorKamp Sponsor
Varighed2 år.2 år.2 år.1 stævne
Sponsoratets
Størrelse
  25.000 kr.  20.000 kr.  10.000 kr.  2.500 Kr.
TøjCentral mave placering.Sekundær mave placering.ÆrmerLogo på evt. crew tøj.
Eksponering til stævnerBanner + hjørnereklame.BannerKamp programAnnoncering Kamp program + logo på trofæ
Sociale MedierJaJaJaJa
HjemmesideJaJaJaJa

De forskellige pakker inkluderer som beskrevet ovenfor, benævnelsen på BK Vitus Odders sociale medier.

Hovedsponsorer og Guld sponsorer vil blive nævnt ved alle opslag på sociale medier, Hjerte sponsorer vil blive nævnt på 2 årlige opslag i forbindelse med afslutning og opstart af sæsonen.

Ligeledes vil brandingen på hjemmesiden blive differentieret, hvor hovedsponsorer vil blive vist på forsiden, mens de øvrige sponsorer vil blive vist på en fane på hjemmesiden kaldet Sponsor.


Hvis I er interesseret i at høre mere om vores klub, vores mål og de forskellige sponsormuligheder, vi kan tilbyde, står vi til rådighed for yderligere dialog.

Vi ser frem til at høre fra jer og håber på muligheden for at etablere et givende partnerskab.

Med venlig hilsen,

Sannah Christensen
Kassér / Midlertidig Sponsor ansvarlig.
Tlf.: 60 77 21 95
sponsor@BKvitusOdder.dk